Meer resultaten voor mobiele telefoon met abonnement

 
mobiele telefoon met abonnement
BIPT Mag ik een abonnement nemen bij een operator van een andere EU-lidstaat en dat permanent gebruiken in België?
U belt zelf met uw gsm. maximaal 38, eurocent per belminuut. U ontvangt een oproep op uw mobiele toestel. naast het nationale tarief. U verstuurt een sms. maximaal 138, eurocent. U ontvangt een sms. voor een oproep binnen de EU. U surft op het internet. maximaal 12, eurocent per sms. Wanneer u bijvoorbeeld een abonnement neemt bij een Franse operator en u dat abonnement permanent in België gebruikt, kan de Franse operator u de hierboven vermelde toeslagen aanrekenen. Mag ik een abonnement nemen.
Mobiele frituur
Goedkoopste GSM abonnement laag gebruik Spaargids.be forum.
Berichten: 879 Lid geworden op: 19 Jun 2008 Contact.: Goedkoopste GSM abonnement laag gebruik. Bericht door ronnie 30 Januari 2017, 1134.: Ik zoek een goedkoop GSM abonnement niet voor mij, met volgende vereisten.: Abonnement GEEN PREPAID. factuur verzonden via post NIET enkel e-mail.
mobiele pizza
Smartphones met Abonnement Vanaf 9 BASE.
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren. Let op, geld lenen kost ook geld. Representatief voorbeeld: Verkoop op afbetaling tegen een jaarlijks kostenpercentage van 0% vaste debetrentevoet. Voor de financiering van de aankoop van een toestel met contante prijs van 609, betaalt de klant een voorschot van 9 en betaalt hij het saldo terug door middel van 24 maandelijkse aflossingen van 25.
gratis iphone met abonnement
Gebruikersovereenkomst mobiele telefoon.
Het type apparatuur en het abonnement wordt door werkgever vastgesteld en aangeschaft. Het type apparatuur en het abonnement is gespecificeerd in het van deze overeenkomst onlosmakelijk deel uitmakend Aanvraagformulier" Mobiele telefoon. Rechten en plichten werknemer. Werknemer verklaart de apparatuur in goede staat te hebben ontvangen en zal deze niet aan derden ter beschikking stellen, verpanden of op enigerlei andere wijze vervreemden. Werknemer is verantwoordelijk voor het in goede en representatieve staat houden van de apparatuur. Tijdens een ziekteperiode van de werknemer van 6 weken of langer, moet de apparatuur ingeleverd worden bij werkgever. Het is werknemer niet toegestaan zonder toestemming van de direct leidinggevende de apparatuur tijdens verlof mee te nemen naar het buitenland. Het is werknemer niet toegestaan zonder toestemming van de werkgever wijzigingen in de configuratie van de apparatuur aan te brengen. Het is werknemer verboden de apparatuur te gebruiken voor activiteiten die in strijd zijn met de bedrijfsdoelstellingen of het aanzien van de werkgever schade kunnen berokkenen, dan wel de grenzen van betamelijkheid en fatsoen overschrijden.
Mobiele frituur
Orange lanceert de eerste mobiele abonnement met onbeperkt data in België Astel.
En hier is het nieuwe Proximus GSM-abonnement met onbeperkte data. SFR deactiveert zijn klanten, Telenet biedt hen een nieuw internetabonnement, tv, telefoon aan. Orange lanceert de eerste mobiele abonnement met onbeperkt data in België. Astel is een erkend agent voor.:
ik zoek goedkope vliegtickets
Telefoon, gsm, internet, tv: durf vergelijken! FOD Economie.
Telefoon, gsm, internet, tv: durf vergelijken! Doe zelf de simulatie. U kunt hiervoor de simulator gebruiken van het BIPT, het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecom. U vindt deze simulator op http//www.bestetarief.be/.: Bepaal uw gebruikersprofiel. We raden u aan eerst de volgende folder Samenvatting van uw gebruikersprofiel PDF, 252.41 KB te downloaden of af te printen. In deze folder vindt u gebruikersprofielen gebaseerd op die van Test-Aankoop en van het BIPT voor. Hou deze folder in de buurt en ga alvast na welk profiel het beste aansluit bij uw behoeften. Voor u begint, geven we u graag nog de volgende tip: maak een aparte vergelijking voor de gsm-aanbiedingen. Indien u dit in uw bundel opneemt, krijgt u de aanbiedingen van de operatoren die enkel mobiele telefonie aanbieden niet te zien en loopt u heel wat aanbiedingen mis.
beton cire
Nieuw abonnement? Bestel met of zonder toestel T-Mobile.
Wil je het nieuwste toestel of vooral bereikbaar zijn? Bekijk alle telefoons. Heb je een telefoon die nog wel even mee gaat? Neem een sim only abonnement. Bekijk Sim Only. Op zoek naar een tablet met abonnement? Je vindt ze in onze tablet shop.
online lening
Smartphones gsms met of zonder abonnementen Proximus.
Terug Mobiele telefonie. Deblokkeer SIM met PUK. Wijzig beltijd voicemail. Terug MyProximus facturen. Incorrect verbruik in MyProximus. Raadpleeg facturen en betalingen. Terug Veelgestelde vragen. Hoe inschrijven op MyProximus. Geen internet of tv? 9 tips om wifi te verbeteren. Kaart met netwerkbereik. Stel uw GSM of tablet in. Alle info over MyProximus. Terug Alle info over MyProximus. Je diensten binnen handbereik. Download de MyProximus app. Toegang tot MyProximus. Terug Toegang tot MyProximus. Log in op MyProximus. Schrijf je in! Wachtwoord of login vergeten. Terug Hulp nodig? Vragen over MyProximus? Vragen over verbruik of factuur? Smartphones, gsm's, tablets. Ik ga ervoor. Ik ga ervoor. Ik ga ervoor. Ik ga ervoor. Ik ga ervoor. Ik ga ervoor. Nog meer voor je toestel! Reserveer je favoriete smartphone online en haal je bestelling af in een Proximus Center. Kies voor een waardebon en krijg een code voor een onmiddellijke korting op je online aankoop. Kies voor een waardebon! Zoek je een hoesje, een cover, een geheugenkaart of een nieuwe batterij? Een accessoire kiezen. Meest gezochte toestellen. De beste 4G smartphones. Alle Apple iPhones. Alle iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Alle Apple iPad. Samsung Galaxy S7 S7 Edge. iPhone Proximus abonnement.
Mobiel abonnement: Vergelijken en deskundig advies Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Dit sim-only abonnement met internet, datalimiet en onbeperkt bellen naar 3 nummers is speciaal voor kinderen. Is dit abonnement zo aantrekkelijk als het lijkt? Zo vergelijken wij mobiele abonnementen. Met onze abonnementenvergelijker kun je abonnementen van alle Nederlandse providers vergelijken.

Contacteer ons